O nama

Higijenski sustavi, papirnata konfekcija, sredstva za čišćenje i dezinfekciju, naša su specijalnost

capitolo team

O NAMA

 

CAPITOLO d.o.o. je poduzeće specijalizirano za distribuciju papirnate konfekcije, sredstava za čišćenje i dezinfekciju, te ostalog potrošnog materijala. Poduzeće je osnovano 2011. godine, a danas zapošljava 4 radnika. Od osnutka kontinuirano ostvarujemo zdravi rast što možemo zahvaliti isključivo našim zadovoljnim kupcima.

Poslujemo na području Istarske, te Primorsko-Goranske županije sa otocima, sa tendencijom širenja na ostatak Hrvatske. Od samog osnutka na tržište plasiramo isključivo brendiranu robu kao što su: Rhutten, Duni, Leone, ISAP, Paloma…

Na tržište smo plasirali vlastiti brand pod nazivom Capi line.

Sredstva za čišćenje, pranje i dezinfekciju popraćena su odgovarajućim tehničkim listovima i vodopravnim dozvolama, te se ovisno o vrsti djelatnosti izrađuju planovi čišćenja prema HACCAP sustavu. Isto tako sva papirnata konfekcija popraćena je certifikatima o zdravstvenoj ispravnosti.

Posebnu pažnju posvećujemo biorazgradivim proizvodima kojima zadovoljavamo potrebe suvremenih potrošača, ali i poštujemo važnost očuvanja okoliša.

Na lageru je kontinuirano dostupno preko 1000 artikala koje uz pomoć naše distributivne mreže i vlastite logistike osigurava brzu isporuku proizvoda do kupaca što nas čini pouzdanim partnerom.

Tvrtka je ostvarila izvrsne rezultate u 2019. godini što potvrđuje Certifikat izvrsnosti AA.

Poslovati s društvom koja je nositelj Certifikata bonitetne izvrsnosti znači za partnera imati društvo koje odlikuje stabilnost, vjerodostojnost i pouzdanost, što su sve odlike najpoželjnijih poslovnih partnera.

Službeni podaci:

Nadležni sud: Trgovački sud u Pazinu
MBS: 040269236
OIB: 57514857533
Tvrtka: CAPITOLO društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu
Skraćena tvrtka: CAPITOLO d.o.o.
Sjedište/adresa: Poreč, Radoši kod Žbandaja 13
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna uplaćen u cjelosti

Sandro Brumnjak, član uprave, zastupa samostalno i pojedinačno

Žiro račun:

  • IBAN PBZ – HR1523400091110465756
X